За нас

Фирмена информация

Ние сме вашият дългогодишен коректен партньор, да ние сме един от първите сервизи за касови и таксиметрови апарати в София и първия денонощен сервиз за касови и таксиметрови апарати който поема 100% гаранция за качествен ремонт. Сервизът функционира от 1996 г. като сервиз за таксиметрови апарати и радиостанции, като в последствие започваме да се занимаваме с ремонт и поддържка на касови апарати. В последните години ремонтираме , поддържаме и преинсталираме лаптопи , таблети и смартфони с операционна система Андроид (Линукс) а от няколко години и с Windows. Поддържаме и специална електроника като сервиз за навигации. За нас работата е не само начин за препитание, но и начин на живот и разбиране. При нас работят само инженери с висше образование по микроелектроника, което ни прави и единственния сервиз с най-компетентните сервизни техници в бранша. Бързото разрешаване на възникнали проблеми с вашето електронно устройство е както приоритет и предизвикателство за нашия денонощен сервиз за касови и таксиметрови апарати, но така и удоволетворение от добре извършеният ремонт , което си личи от доволните ни клиенти. В процеса на извършването на ремонт или преинсталацията на операционната система на вашето електронно устройство е възможно да попаднем на други дефектирали части. Ние няма да ги подминем, а ще ви уведомим и ще извършим ремонта. В нашия сервиз не подминаваме проблемни и дефектирали части! В сервиза ни рекламациите са сведени до минимум, но не са изключени ( статистиката показва, че рекламациите в са под 1% ), затова при рекламация не се колебайте ами ни позвънете и веднага ни посетете отново и ние веднага ще извършим необходимият ремонт незабавно и не на последно място абсолютно безплатно .  

НАЧИН НА РАБОТА

Сайтът, който предоставяме на вашето внимание е с цел  да сме полезни на хората, които имат проблем със своят касов апарат , таксиметров апарат (касов апарат за такси) както и със своя лаптоп , таблет или смартфон , a и не само. За нас ремонт означава отговорност към нашите клиенти.
Хората, които искат да намерят полезен съвет за своя проблем, да се консултират без притеснение, че досаждат на инженерите ни.
В сервиза ни винаги ще бъдете посрещнати любезно, с разбиране и изслушани с внимание.
След констатиране на проблема на вашето електронно устройство, нашето мотото е да ви предложим качествен ремонт на разумна цена.
Възникналите неизправности отстраняваме бързо и коректно благодарение на професионализма  и богатият ни опит от една страна, от друга на перфектното ни взаимодействие с нашите партньори,  (които са водещи фирми във вноса и дистрибуция на електронни части и компоненти). Нашият сервиз е на ваше разположение седем дни в седмицата , 365 дни в годината , а сайта на сервиза е на ваше разположение 24часа в денонощието. Така всъщност ние сме денонощен сервиз за таксиметрови и касови апарати споделящ с вас информация за ремонт на касови и таксиметрови апарати както и на лаптопи , таблети и смартфони споделящ с вас всякаква друга полезна информация за необходимия ви ремонт. Ако вашият касов или таксиметров апарат не работи или не работи добре (има необходимост от ремонт)  потърсете ни един път и ние сме сигурни, че ще станем вашият доверен сервиз. Ние сме сервиз за касови и таксиметрови апарати с фискална памет и сме горди с това !