какво е необходимо за започване на работа към такси-с-експрес 91280

ПРИТЕЖАВАМ СОБСТВЕН АВТОМОБИЛ И ИСКАМ ДА РАБОТЯ КАТО ТАКСИ С НЕГО КЪМ "ТАКСИ С ЕКСПРЕС" АД 9 12 80 , КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАМ:

ТОЗИ ТЕКСТ тук ще се замести със информация и промоции за ТАКСИ С ЕКСПРЕС АД и т.н.
Всичко това е много хубаво, но в наши дни, особено като настъпи така наречената финансова криза, средностатистическият българин е притиснат до стената и на много хора им става лошо, като чуят диагнозата основен ремонт на двигател. За жалост основно караме автомобили втора ръка, на които ресурсът на двигателите отдавна е прехвърлил зенита си и рано или късно животът им съвсем свършва или се нуждаят от редовно посещение в автосервиз, за сериозен авторемонт или ремонт автомобили,ремонт джипове,ремонт бусове .
*Дали си заслужава да направим основен ремонт, който е скъпо удоволствие? За мен всичко зависи от гледната точка, но и от самия автомобил да се направи трезва преценка дали си заслужава този разход.
*Като пример за по-горните ми разсъждения мога да посоча качените снимки в този раздел. Те онагледяват, че аз лично си направих пълен основен ремонт на двигателя, на моя автомобил.
Защо го направих! Карам мерцедес 124-Е класа. Автомобилът ми на първо място е с изключително здраво купе, непрекъснато поддържан с качествен авторемонт или ремонт автомобили,ремонт джипове,ремонт бусове от моя страна. Никога не съм си позволявал лукса да изоставя нещо да не работи в него. Като сложих нещата на кантар прецених, че си заслужава да направя основен ремонт на двигател, защото и другите възли и детайли имат още дълъг живот за експлоатация.

Задължителни елементи за започване работа като такси в "такси с експрес" ад 9 12 80 :

Притежание на собствен автомобил
Окабеляване и оборудване с такси апарат
Облепване със стикерите на компанията
Таксиметрова табела
Таблет такси (осигурява се от компанията)
Разрешително от общината

ТОЗИ ТЕКСТ тук ще се замести със информация и промоции за ТАКСИ КОМПАНИЯ ЕООД и т.н.
*Основните ремонти могат да бъдат пълни или частични.
*Пълен основен ремонт- двигателят се разглобява целият, шлайф колянов вал, шлайф цилиндров блок, обслужване на главата.
Пълен комплект гарнитури, семеринги, бутала със сегменти и пистонни болтове, основни, биални и аксиални лагери, биални втулки.
Обслужване на глава - главата се обслужва от специализиран автосервиз, който е оборудван с необходимите машини за извършване на обслужване на глава. Само искам да подчертая, че работим с най-добрия сервиз за ремонт на автоглави в София.
Главата се разглобява основно и се дефектира. При дизелите задължителна снимка за спукване, преди да се ремонтира! Разглеждат се водачите и при необходимост се подменят с нови, клапанът при своята работа, като отваря и затваря непрекъснато се върти наляво, надясно, като по този начин непрекъснато се допришлайфа, но се и износва. При триенето той износва не само ъгълът на своята шапка, но и леглото, в което ляга и затваря горивната камера на цилиндъра.
За много хора двигателят е само бутала и сегменти, а пренебрегват главата - основна грешка. Правилните фази на газоразпределение зависят изцяло от главата, разпределителен вал, ъгъл на клапан, ъгли на леглото на клапана и водачите. При износване на някой от водачите се подменя с нов, ъглите на клапаните се правят на специална машина до постигането на номинални размери, смяната им се налага при много износени или криви клапани, леглата също се обработват на елекронна машина до постигане на номинален размер. Подмяната им е наложителна в случаите на много износени и потънали легла или доста наранени. Другите операции са
шлайф на главата, нови гумички и в случаите, когато клапаните са реглажни с пулове или реглажни чашки - задължителен реглаж.
Много наши клиенти са се убедили, колко е важно да се обслужи цилиндровата глава. Най-честите отзиви са и преди вървеше, но сега е по-пъргава и икономична.
*Частичен ремонт - той касае само буталната група. След замерване на цилиндрите и коляновият вал при него не търпи никакви елипси, а цилиндрите са до 5 стотни износване, можем да подменим само сегменти и лагери комплект, без да се налага свалянето и разглобяването на целия двигател и при този случай обслужването на главата е задължително.

*В един основен ремонт на двигател най-скъпи са буталата, затова се правят и частични ремонти с ризи, разтъргва се цилиндровият блок, набиват се ризите и се шлайфат по-старите бутала. По този начин спестяваме пари от буталата, които за някои модели са много скъпи и определено си заслужава този ремонт.

Задължителни елементи за започване работа като такси към "такси компания" еоод 9 12 80 :

Притежание на собствен автомобил
Окабеляване и оборудване с такси апарат
Облепване със стикерите на компанията
Таксиметрова табела
Таблет такси (осигурява се от компанията)
Разрешително от общината